9 thoughts on “ Pauhaava Sydän

  1. Pauhaava sydän / Lauri Tähkä & Elonkerjuu - raimilzomawildtaraldiogardhindvete.infoinfo Ei rikkaus oo rakkautta rikkaampaa rakkaus oo rikkautta rakkaampaa Jos rakkaus on suoraa ja rikkaus väärää kuka suoran säätää ja väärän määrää.
  2. Jul 21,  · Lyrics for Pauhaava Sydän by Mikael Gabriel Jos rikkaus ois rakkautta rikkaampaa Raha sais jengin vaa flippaamaan Mut jos rakkaus ois rikkautta rakkaampaa Kenelle sun sydän rupeis hakkaamaan Sun rakkaus on suoraa, mun rikkaus on väärää Kuka tääl oikein on väärin, ees määrää?
  3. Idioms from "Pauhaava sydän" 1. to flip out: Comments. Login or register to post comments; Music Tales. Read about music throughout history Read. About translator. anniinaa. Name: Anniina. Role: Senior Member. Contributions: 66 translations, thanks received, 2 translation requests fulfilled for 2 members, left 1 comment.
  4. Enemmän sanat lyrics artistin: Lauri Tähkä & Elonkerjuu. Kun kuvakkeet oikeassa sivupalkissa voit katsella, kuunnella tai netistä Pauhaava sydän musiikkitiedoston tai CD.. Jos haluat ladata musiikkia voit klikata mp3-kuvake oikealla sivupalkissa.. Sanoitukset voi käyttää vain henkilökohtaiseen tai koulutukseen. Lauri Tähkä & Elonkerjuu sanat lyrics tekijänoikeus on omistajan.
  5. Pauhaava sydän. Kausi 2. Jakso 9/ Tuomas vie kaikki jäljellä olevat naiset yksilötreffeille vuorotellen, mutta treffien odottelu saa aikaan täyden kaaoksen. Pelastaakseen tilanteen Tuomaksen on keskeytettävä treffinsä ja lähdettävä lohduttamaan yhtä raivotarta. Tunteellisessa ruususeremoniassa Tuomas joutuu hyvästelemään hänelle rakkaaksi tulleen naisen ja särkemään.
  6. Listen to Pauhaava Sydän - Vain Elämää Kausi 5 from Mikael Gabriel's Vain elämää - kausi 5 ensimmäinen kattaus for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.
  7. Pauhaava Sydän / Mikael Gabriel - raimilzomawildtaraldiogardhindvete.infoinfo Jos rikkaus ois rakkautta rikkaampaa, raha sais jengin vaan flippaamaan Mut jos rakkaus ois rikkautta rakkaampaa, kenelle sun sydän rupeis hakkaamaan Sun rakkaus on suoraa mun rikkaus on väärää, kuka tääl oikeen ja väärän ees määrää Jos oikein on väärin ja väärin ei, jos teen jotai oikein nii kai väärin teen Ja mä käänsin.
  8. Mikael Gabriel (M.G.) Pauhaava sydän lyrics: Jos rikkaus ois rakkautta rikkaampaa, raha sais jengin vaan flippaamaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *